Como Varmeteknik  Besøge webstedet
August 16, 2019 | Oprettet i : Alternativ Energi, badeværelse, Bygge & Anlæg, Håndværker, Vvs

VVS Allerød og Nordsjælland

Como Varmeteknik hører til i Allerød, men kører ud til opgaver i hele Nordsjælland, herunder Birkerød, Holte, Virum, Hillerød, Blovstrød og Lyngby. Så skal du bruge en VVS installatør i Allerød eller omegn, så tag fat i Como Varmeteknik. Vi har altid fokus på godt og solidt håndværk.

Hos Como Varmeteknik står vi klar til at hjælpe, når du har brug for en VVS-installatør, uanset hvilken opgave, du vil have løst. Vi hjælper med alt inden for renovering af køkken og badeværelse, blikkenslageropgaver, pillefyr, oliefyr, gaskedler  og meget mere, og ingen opgave er for lille eller for stor til os.

Vi løser VVS-opgaver for både private og erhvervskunder. 

Vi tilbyder ejendomdsservice til både private, boligselskaber og ejendomsforeninger i Hillerød, Allerød, Birkerød og omegn, og du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. 

25 års erfaring med VVS-installation 

VVS-firmaet Como Varmeteknik har eksisteret som VVS installatør i Allerød siden 1991, og vi har derfor mange års erfaring inden for vand, varme og VVS-installationer generelt.

Hits: 196

Tags:

Flere artikler fra ‘Alternativ Energi’

  • Holm Frederiksen

    Du har mange alternativt muligheder for ny tænkning Vedvarende energi dækker et stort området som omfatter bl.a. Energi fra varmepumper. Alternativ energi lige til at hente ned til din bolig Solen er en perfekt energikilde. Den skinner ca. 1800 timer om året og energien er faktisk let at udnytte. De to typer solvarme anlæg: Solfangere – …


×