May 22, 2019 | Oprettet i : badeværelse

WELLNESS I DET MODERNE LIV

HTH levere wellness og velvære, uanset om du ønsker et stort eller et lille badeværelse. Derfor skaber vi løsninger, der passer til dit budget, og ønsker.

Indretning af nyt badeværelse

Ved at kombinere smukt design, funktionalitet og kvalitetshåndværk, kan du indrette dit nye badeværelse, så det er praktisk og samtidig møder dine krav til holdbarhed og æstetik. Dit valg af greb, låger og bordplade har betydning for badeværelsesstilen og kravet til rengøring og vedligeholdelse.

Mere plads, mere luksus

Har du et stort badeværelse, kan du nemt skrue op for luksusfølelsen. Her kan du tillade dig at indrette med god skabsplads, bordplads og en stor vask. En højere detaljegrad og farvekontraster er tilladt, og du kan stadig bevare et let udtryk med masser af luft.

Kvalitet du kan være tryg ved

Vores badeværelsers er fremstillet i en solid kvalitet, og vi tør godt sige, at HTHs badeværelser er i en klasse for sig. Derfor giver vi 25 års garanti på de dele, der udsættes for mest slid.

På den måde kan du være tryg ved kvaliteten, når du køber et nyt badeværelse hos HTH.

Hits: 201

Flere artikler fra ‘badeværelse’

  • Como Varmeteknik

    VVS Allerød og Nordsjælland Como Varmeteknik hører til i Allerød, men kører ud til opgaver i hele Nordsjælland, herunder Birkerød, Holte, Virum, Hillerød, Blovstrød og Lyngby. Så skal du bruge en VVS installatør i Allerød eller omegn, så tag fat i Como Varmeteknik. Vi har altid fokus på godt og solidt håndværk. Hos Como Varmeteknik …

  • BADMODUL

    FÅ DINE DRØMME OPFYLDT NU! Badmodul A/S Er Danmarks største leverandør af badeværelser til private. Med over 1000 nye badeværelser bygget op fra grunden siden 2013. Drømmer I om nyt badeværelse, kan vi opfylde drømmen. Dit eget personligt badeværelser Badeværelser har en tendens til at være meget konventionelle i Danmark – Dog er vi kendt …


×