Munkø’s Computer Science & Service  Besøge webstedet
August 14, 2019 | Oprettet i : Betalingssystemer, Programmering, Webdesign

Munkø’s Computer Science & Service

Reparer computer, udvikler computerprogrammer og hjemmesider.

Vi bor i Horsens og har eget PC værksted. Du er velkommen til at besøge en af vores hjemmesider.

Hjemmesiden http://carstenlassen.dk bruges hovedsagelig til private kunde og til servicedelen af virksomheden.  Udover dette har firmaet en side til demonstration af hjemmesider https://2it.dk Denne side bruges til præsentation af hjemmesider, som firmaet kan udvikle til dig.  

På samme side har firmaet en webbutik til salg af hosting af ERP programmer og hjemmesider. Firmaet startet op i april 2005, og udvikler websites til både store og små Virksomheder.

Vi levere også online betalingsløsninger og webshop. Vi udvikler også mindre specielle IT systemer, som bliver kodet fra bunden. Du har altid mulighed for at få et tilbud og eventuel en fast pris på en arbejdsopgave.

Vi kører også ud til kunden, hvis kunden ønsker det. Det er altid muligt at lægge en besked på mobilen 26177004 eller sende en e-mail. Der vil altid blive besvaret inden for 24 timer. Firmaet har også åbnet i weekend og på hellig dage efter aftale. Det kvalitetssystem som vi bruger, når vi modtager en computer, så bliver navn og telefonnummer noteret samt eventuelt kode på et stykke papir som følger computeren indtil den bliver afleveret.

Kunden vil kunne modtage et skriftligt tilbud, hvis kunden ønsker det. Firmaet har også mulighed for fjernsupport mod betaling, det gælder både private og virksomheder. Ved et hvert stykke arbejde eller IT-opgave kan kunden få et bindende tilbud, så kunden altid kender en nogenlunde pris for det stykke arbejde, som kunden ønsker udfyldt.

Hits: 400


×