Nyt Dansk Linkkatalog
July 26, 2019 | Oprettet i : Linkkataloget

Velkommen til et Nyt dansk linkkatalog. før i den elektroniske tidsalder eksisterede der mange linkkataloger da det var den nemmeste måde at finde og søge efter hjemmesider, Senere kom der så specielle søgemaskiner hvor de brugte server kraft til at crawle hjemmesider og gøre den søge bar på en hjemmeside.

Det er har og vil altid være snak om linkkataloger VS google som spiller med kræfterne og prøver at fortælle hvad folk må og ikke må med deres link og informationer.

Sagens natur er bare, uden linkkataloger eller de link du har på din egen side til en samarbejds virksomhed. ville google ikke kunne finde hjemmesider på nettet. da de bliver nødt til at kunne følge links fra en hjemmeside til en anden.

Med dette linkkatalog kan du få både et link og en artikkel, det vil sige en linkprofil, hvor der står en spændende tekst med link til din hjemmeside. Og en artikel, hvor du kan skrive om et produkt eller opgave.

For at sikre at du få et solidt link. Så er dette linkkatalog ikke designet med flotte pop up eller sliding banner m.m. den er bygget til at levere indholdet på en hurtig og fornuftig måde.

Hits: 302

Tags:

×