Albertinelund Camping  Besøge webstedet
May 26, 2019 | Oprettet i : Camping

Albertinelund Camping

ligger i det smukke Djursland, helt ud til Kattegat, hvor der er gode muligheder for badning og fiskeri. Campingpladsen er børnevenlig og byder på aktiviteter for både store og små.

Campingpladsen byder på bl.a. Swimmingpool, minigolf, legeplads, bålsted og direkte adgang til havet. På campingpladsen har Albertinelund Camping gjort det særdeles attraktivt for campingvogne og autocampere at campere, her er der er gode faciliteter til strøm, vand og servicestation.

Pladserne til campingvogne og autocampere er placeret i smukke omgivelser tæt på havet. Er du teltligger kan Albertinelund Camping tilbyde dig en af de smukkeste teltpladser i Danmark. Når du ligger i telt på campingpladsen har du naturligvis adgang til toiletbygning og køkken, samt alle vores andre fantastiske faciliteter.

SKOVEN OMKRING OS

Djursland er kendt for sin rigtigt flotte natur.

På Djursland finder du nogle af de smukkeste og ældste skove vi har i Danmark, som byder på et rigt dyreliv.

Efter at krondyrene ikke længere kun hørte til adelens jorde, og de vildt hegn der holdte dem inde blev brudt ned, går de nu frit rundt i de danske skove.
I skovene på Djursland har du gode muligheder for at se krondyr, fordi der ligger / har lagt mange af adelens slotte og herregårde på Djursland.

Skovene kan selvfølgelig også bruges til en rask gåtur med familien hvor man virkelig kan nyde den skønne natur, som Djursland er kendt for.

Mange af skovene har også søer, der gør gåturene endnu pænere. Når lyset falder helt rigtigt er der rigtigt pænt.

Hits: 281

Flere artikler fra ‘Camping’

  • A35 Sindal Camping Danmark

    A35 Sindal Camping Danmark Indrettet med 175 enheder på et areal af hele 4,5 hektar, hvilket giver gode store pladser (100-150 m2) med mange fristeder og små oaser imellem. Pladsen er udstyret med alle tænkelige faciliteter i højeste standard. Beliggende i rolige omgivelser lige i centrum af Vendsyssel med kort afstand til alle de kendte …


×