Naturmand.dk  Besøge webstedet
July 22, 2019 | Oprettet i : outdoor og fritid, outdoor og fritid

Naturmand.dk – Alt til friluftslivet

Naturmand.dk er siden hvor du finder alt til outdoor og fritid i naturen. Vi har på vores webshop en række brands som er kendt for at have fokus på kvalitet og funktionalitet, herunder GerberLifesystems og Highlander. Vi har dog især to områder som vi er specialister i som du kan læse om herunder.

Vandfilter til alle situationer

 Da det var vandfiltrering som var det der startede vores shoppes så vi naturligvis en stor viden omkring typer og kvaliteter til de behov som du måtte have på din rejser eller ture i naturen. Vi har valgt at anbefale især to brands.

Det første er Lifestraw som er udviklet af den danske ingeniør Torben Vestergaard Frandsen og formålet var at give let adgang til rent vand gennem let og personbåren vandrensning. Lifestraw og teknologien bag har vist sin bæredygtighed i lange række brændpunkter rundt omkring i verden, herunder jordskælvet i Haiti, samt under en række oversvømmelser i Asien i 2010 & 2011.

Det andet brand som vi anbefaler er amerikanske Sawyer som har et stort sortiment af høj kvalitets vandfilter systemer som har en længere kapacitets levetid.

Fælles for begge vandfiltre er at de fjerner +99,99% af alle bakterierne og 99,9 af alle parasitterne i vandet. Tilføjer du et aktiv kulfilter kan du også fjerne klor, organiske kemikalier og dårlig smag. Dette kan tilvælges til flere af vandfiltrene.    

Eksperter i nødtasker

 Vi er desuden specialist i nødtasker, de såkaldte 72 timers tasker som bruges til evakueringer ved katastrofer hvor man bliver nødt til at forlade sit hjem i en fart. Taskerne tager udgangspunkt at man får hjælp eller nødhjælp indenfor de 72 timer. Taskerne kan dog modificeres så man kan klare sig endnu længere tid uden hjælpe. Du kan se hvad taskerne indeholder i vores kategori som har alle vores nødtasker her.  

Hits: 190


×